Choklad-cupcakes:
2ägg
2 ½ dl socker
100g smör
1 ½ dl mjöl
½ dl kakao
1½ tsk vaniljsocker
1krm salt
Vispa ägg och socker pösigt.
Smält smöret och tillsätt i smeten.
Blanda ihop de torra ingredienserna och rör ner i smeten.
Fördela smeten i muffinsformar, lägg på samma gång en dumle i varje muffinsform.
Grädda i 175 grader i knappt 15min.
100g vitchoklad
150g mjukt smör
150g philadelphiaost
250g florsocker
Smält chokladen över ett vattenbad och låt den sedan svalna något.
Vispa upp smöret riktigt krämigt och tillsätt chokladen och fortsätt vispa.
Väg upp florsocker och tillsätt det tillsammans med philadelphiaosten och vispa det ganska länge
Väg upp florsocker och tillsätt det tillsammans med philadelphiaosten och vispa det ganska länge
tills att frostingen blir fluffig och len.
No comments:
Post a Comment